Adrien Brody

Adrien Brody

Sad sjedim sa svojim frendom Tomekom, i razmišljamo kako najbolje napisati ovaj tekst o glumcu o kojemu najbolje govore njegove uloge, njegovi preformansi na malim i velikim ekranima.

U “Pijanistu” je bio nevjerovatno uvjerljiv, u novim “Predatorima” odlično zamjenjuje guvernera Sunshine Statea, dok je dobru ulogu pružio i u niskobudžetnom “Bulletu” sa Mickey Rourkom.

Od ostalih filmova koje ste sigurno gledali, spomenuo bih “The Jacket” i “King Kong”. Ostali filmovi su više manje nepoznati, ali budite sigurni da je pružio sve od sebe i u njima. Jedan od filmova koji su se pojavili je i “The Experiment” ali nije neko oduševljenje, kako je napisao naš kolega Suckmeister. Ali Brody je ipak napravio solidnu ulogu.

Rođen je u Queensu 1973, u matere fotoreporterke i oca profesora i slikara. Od tuda i umjetnička crta. Roditelji su ga upisali na tečaj glume da ga maknu sa ulica od opasnih likova.

Nemojte misliti da smo sve najbolje od njega već dobili, svaki slijedeći film biti će odlično dijelo, iako ponekad bira uloge u filmovima koji nemaju baš prođu u kinima kao blockbusteri.

Odličan glumac, sa tendencijom da bude uz bok najvećima. Vrijeme će pokazati…

subjektivno i površno by Tomek & Damir

VN:F [1.9.3_1094]
Ocjena: 7.5/10 (Broj glasova: 11)
VN:F [1.9.3_1094]
Ocjena članka: +4 (Broj glasova: 4 )
Adrien Brody, 7.5 out of 10 based on 11 ratings

Leave a Reply