the older woman

Kratki noir film The other woman

Budući da je naše modno tržište zasićeno fotografijama mršavih djevojaka koje u već viđenim pozama predstavljaju modne kolekcije dizajnera, diplomirana dizajnerica i zaljubljenik u fotografiju Manuela Lovrenčić htjela se odmaknuti od klasičnoga predstavljanja svojih kreacija, te je u suradnji sa kolegom Vedranom Marjanovićem Weksterom odlučila napraviti nešto drugačije.Kratki noir film ”The other woman”
nastao je u suradnji ovo dvoje kreativaca uz pomoć dviju prekrasnih djevojaka Dore Flačer i Ane Macan, s kojima je Manuela već surađivala. Film je nastao u 4 dana,za scenarij i reľiju zaslužan je Wekster, a sniman je u Osječkoj Tvrđi gdje su se djevojke prvi put okušale kao glumice. Sjetni noir štih koji dominira ovim kratkim filmom prepoznatljiv je Weksterov stil koji se može prepoznati i u njegovim prethodnim uracima – Halloween stories  i Stalker.

Napominjemo da je Manueli i Weksteru ovo već druga suradnja, prvi put napravljena je serija fotografija ”Dolls” Film je osmišljen kao kratki uvod u novu kolekciju jesen/zima 2011 EYOS design by Manuela Lovrenčić koja će biti prezentirana Manuelinom prepoznatljivom decentnom stilu uz zanimljive detalje, a noir stil odabrala je kako bi naglasila tamnije boje i klasični ženstveni stil koji želi prezentirati.

S obzirom na reakcije publike na ovaj kratki film, možemo sa sigurnošću očekivati još mnogo zanimljivih ideja i kreativnih uradaka, a kako saznajemo, već punom parom rade na idućem projektu.

VN:F [1.9.3_1094]
Ocjena: 8.1/10 (Broj glasova: 9)
VN:F [1.9.3_1094]
Ocjena članka: +2 (Broj glasova: 2 )
Kratki noir film The other woman, 8.1 out of 10 based on 9 ratings

Leave a Reply